birma blogg

birma blogg

Om mina sötnosar...

Här kommer jag skriva om mina 5 katter (4 heliga birmor och 1 maine coon) Dom heter Charlie, Mindy, Kelly, Havanna och Balou.

Sorg...

kattPosted by Pirpa Sat, February 28, 2009 11:35:24

Det blev ingen G-kull för oss smiley

Cassandra gick över tiden, började igår med flytningar, som jag inte tyckte såg bra ut. Kanske var jag också nojjig med tanke på förra gången när hon skulle ha sina kattungar....jag ringde veterinären som tyckte jag skulle kolla tempen och allmäntillståndet. Hon var ju lite orolig men ingen temp. Det kändes ändå inte bra så vi åkte till djurkliniken. Där såg de på ultraljudet att det var 2-3 foster, hittade hjärtljud på en av dom. Så det blev akutsnitt på henne. En kattunge hade dött i magen, den andra var ganska medtagen men levde. Så vi åkte hem med Cassandra och lilltjejen, det var en hona. Senare på kvällen märkte jag att den inte ville äta, varken dia på Cassandra eller stödmatas. På natten blev andningen sämre, det pep i luftrören. Men livsvilja fanns det! På morgonen märkte jag direkt att det var värre med henne. Försökte massera henne men nu fanns det ingen kämpaglöd kvar.

Så klockan 10.05 dog vår lilla Gwendolyn. Cassandra och Charlies sistfödda kattunge. Jag kommer kastrera Cassandra senare i år, hon är snittad 2 gånger nu. Hade tänkt kastrera henne efter den här kullen men nu blir det nog tidigare än planerat.

Hade så gärna sett fram emot en liten "Ylle" kopia men ibland blir det inte som tänkt sig.

Tack alla vänner för ert stöd! Jag vet inte vad jag skulle göra utan er...

  • Comments(0)//birmablogg.convalmores.se/#post63